Namnlöst-4 kopiera

Hur lång tid tar det?
En beställning brukar ta ca fem arbetsdagar (om tavlan skall skickas) från det att du gjort din beställning.  Jag gör iordning din tavla och skickar den på tryck och hämtar upp den hos tryckeriet nästkommande vardag. Tavlan skickas i wellpapprör. Posthanteringen tar  ca två till tre arbetsdagar.  
Skickar du beställningen under en heldag så svarar jag dig som senast nästkommande vardag.
Om köpet genomförs under en helgdag så hanteras den nästkommande vardag.

Om jag skulle vilja hämta tavlan i Falun?
Om du har möjlighet att hämta tavlan i Falun så går det såklart jättebra. Sktriv då i beställningen att du önskar hämta så kommer vi överens om en tid som passar.

Kan jag få tavlan inramad?
Du kan få tavlan inramad när den hämtas på plats i Falun. Jag har dock upphört med att skicka inramade tavlor då hanteringen var komplicerad och Postens transporter ofta gjorde skador på dem.
Mina motiv passar dock utmärkt till de flesta ramar - exempelvis IKEA:s ram RIBBA 30 x 40 cm (A3)med passepartout. Köper du en A4-poster passar den perfekt med passepartouten, köper du trycket som är 30 x 40 cm passar den utan passepartout i A3 ram alternativt i A2 ram med passepartoute. Dessa storlekar är vanliga och finns på de flesta butiker där ramar sälj.

Vad händer om tavlan inte kommer fram hel?
Jag följer konsumenttjänstlagen vilket betyder att du som kund alltid har rätt att reklamera en vara som är defekt.
Skulle varan vara trasig när du tar emot den så behöver du snarast informera mig om detta. Du mailar mig på elisabeth.kack@gmail.com
För att reklamationen skall vara giltig och för att jag ska kunna ersätta dig med pengarna tillbaka, alternativt en ny tavla så behöver du skicka tillbaka varan till mig.

Jag har ångrat mig, är det ok?
Självklart, enligt svensk lag har du 14 dagars ångerrätt vid distansköp. Kontakta mig på elisabeth.kack@gmail.com så ordnar jag det. Jag betalar tillbaka hela ordersumman, men du står för returportot.
Har du dock köpt en vara som är specialanpassad med egna uppgifter så gäller inte sedvanlig ångerrätt, enligt Distans- och hemförsäljningslagen 5 §.

Vad kostar frakten?
Fraktkostnaden inom Sverige är för närvarande 65 kr.